Nieuwsbrief

Maandelijks verzendt VRG-Alumni een elektronische nieuwsbrief naar meer dan 11.000 juristen. De nieuwsbrief bevat o.a. nieuws van VRG-Alumni en de rechtsfaculteit, vacatures, een overzicht van aankomende reünies en studiedagen waarop alumnileden korting genieten...

Recent

 

 

De nieuwsbrief ontvangen?

Breng het secretariaat op de hoogte van uw e-mailadres.

 

Een reünie, activiteit of ander nieuws aankondigen?

Alle informatie die het secretariaat voor de 25ste van de maand bereikt, verschijnt in de nieuwsbrief van de volgende maand. Betalende activiteiten worden gratis vermeld als alumnileden minstens EUR 12,5 korting genieten (of 10% op de inschrijvingsprijs als die minder bedraagt dan EUR 125).

 

Een vacature publiceren?

De nieuwsbrief bevat hoofdzakelijk vacatures voor juristen met enkele jaren ervaring. Om een vacature te publiceren, contacteert u het secretariaat. Daarvoor wordt EUR 50 aangerekend per opname. Logosponsors kunnen korting genieten (cf. infra). Ook voor vacatures is de 25ste van de maand de uiterste datum voor inzending. Vacatures voor recent afgestudeerde juristen laat u best verspreiden via de plaatsingsdienst van de faculteit.

 

Uw logo in de nieuwsbrief?

De nieuwsbrief biedt de gelegenheid om in één klap 11.000 topjuristen te bereiken voor slechts EUR 75 per nieuwsbrief. Voor een volledig academiejaar (11 nieuwsbrieven) betaalt slechts EUR 750. Stort u EUR 1.250 dan publiceert VRG-Alumni al uw vacatures zonder meerprijs. Ook uw kantoor of bedrijf mag niet ontbreken: zeg dus ja of pleit voor een ja in uw bedrijf!

Bedrijfslogo's worden bij voorkeur aangeleverd in jpg of gif formaat. Aan de logo's verbinden we een link naar de gewenste URL. Contact voor de sponsoring is het secretariaat.